EpShark

Každý demokratický prezidentský kandidát za posledních 25 let měl vazby na pedofily

22. 11. 2017



Clintonovi, Obama, Kerry a jejich pedofilní kamarádi.


Byla to krátká poznámka, která ji ale stála volby.

Během 80. let, si první dáma z Arkansasu povídala s Royem Reedem. Reed byl velké zvíře v New York Times, hrdinský bojovník za práva menšin a v současné době je řečníkem pro Clinton School of Public Service.

Tehdy Reed pracoval na profilu Clintonových pro Esquire. Profil nebyl nikdy publikován. Tyto nahrávky byly uloženy na univerzitě v Arkansasu, než byly opět vykopány v roce 2014.

Hillary Clintonová se smála na nahrávce tomu, jak zachránila před vězením pedofila, co znásilnil 12letou dívku.

Kathy Sheltonová byla znásilněna a zbita do kómatu, když jí bylo dvanáct let. Její násilník chtěl "ženskou právničku." Hillary Clintonová si vzala tento případ a použila každý špinavý trik, aby ho z toho vyvlékla. I když přiznává na kazetě, že ví, že její klient je vinen, obvinila oběť, že je "emocionálně nestabilní" a fantazíruje o starších mužích. A použila krvavé spodní prádlo dívky jako ústřední bod své lži, která nakonec vedla k tomu, že její klient dostal míň jak jeden rok vězení.

To je samo o sobě dost špatné.

Připomíná nám, že Hillary Clintonová nemá žádné zábrany a udělá vše pro to, aby vyhrála, i když to bude znamenat obvinění zneužívaného dítěte z toho, že je duševně nemocnou děvkou, nebo obvinění jejího volebního oponenta, že skotačí s močícími ruskými prostitutkami. A tak i přes její nejlepší snahu vypadat jako člověk, nedokáže to, protože nemá nic, co připomíná duši.

A pak je tady ještě ta nahrávka. Můžete to slyšet na celé pásce. O několik let později v guvernérově sídle se Hillary domnívala, že zachránit pedofila, co znásilnil 12letou dívku před vězením, byla ta nejzábavnější věc jejího života.

Roy Reed, velký mediální hrdina hnutí proti diskriminaci, o tom nikdy nic neřekl. Neexistovaly žádné rozhořčené příběhy v časopisech New York Times nebo Esquire. Stejně jako známí Harveyho Weinsteina. Ti taky všechno věděli.

Věděli a nic neřekli.

Hillary Clintonová nebyla posledním kandidátem za demokratickou stranu, který měl hluboce znepokojující vazby na pedofily.

Její manžel byl mnohem horší.

Bill Clinton uskutečnil několik desítek jízd Lolita Expresem Jeffreyho Epsteina. Letadlo důležitého dárce demokratické strany získalo svou přezdívku kvůli své asociaci se zneužíváním mladých dívek. Stejně jako u Hillaryho klienta, Billův kamarád měl taky silnou náklonnost ke dvanáctiletým dívkám . Vyšetřování FBI nalezlo 40 obětí .

A demokraté u moci zajistili "spravedlivý" trest. Epstein strávil rok pod "domácím vězením", během něhož byl "uvolněn na pracovní povolení šest dní v týdnu až 16 hodin denně" .

Pracovní propuštění znamenalo letět soukromým tryskáčem do New Yorku a pak na jeho soukromý ostrov v Karibiku. To byl ostrov známý jako "Ostrov orgií" , který Bill Clinton často navštěvoval. Clinton dokonce údajně použil eskort své tajné služby pro některé lety.

Jedna z obětí Epsteina také tvrdila, že Al Gore byl také návštěvníkem Ostrova orgií.

Epstein se chválil tím, že byl "součástí původní skupiny, která vymyslela Clintonových globální iniciativu." A taky za to že přiměl létat Billa Clintona a Kevina Spaceyho, v současnosti obviněného z mnoha sexuálních útoků na nezletilé, do Afriky pomocí Lolita Expressu.

Stejně jako Epstein byl Kevin Spacey Clintonovým kamarádem.

Spacey řekl, že "udělal velké množství věcí" pro Billa Clintona v Bílém domě a "soukromě." Tajemství jejich"blízkého přátelství" bylo, že Spacey "ho bral takového jaký ve skutečnosti je."

"A myslím, že to může být i důvodem, proč jsme se stali blízkými," řekl obviněný.

A Spacey taky prohlašoval, že vzpomíná na zážitky s Clintonovými v dobrém.

Tolik o Clintonových. A nikdo, dokonce ani demokraté, nejsou překvapeni zvrhlostí Billa Clintona. Reagují na to stejně, jako to dělají po posledním islámském teroristickém útoku. Krčí se, zavírají oči a čekají, až všichni zapomenou, že se někdy něco takového stalo.

Tím máme za sebou Clintonovy a Al Gora, a co Obama?

A John Kerry?

"Věci se ukázali být trochu jiné v autobusu Johna Kerryho, který používal ve své kampani," nadhodil moudrý reportér CBS .

"Bylo tam obrovské prázdno," oznámil. "Prázdno" vzniklo odchodem Petera Yarrowa, který v roce 2004 podpořil Kerryho kampaň.

"Na okamžik se člověk mohl cítit, jako v 60. letech, být s ikonou lidové hudby a vietnamským veteránem, který se změnil na protiválečného aktivistu", napsal CBS.

Yarrow hrál "Puff the Magic Dragon", zatímco Kerry napodoboval kuřácký hrnec.

Peter Yarrow byl dobrý přítel. Hrál na svatbě Kerryho a byl kmotrem jeho dcery. Také obdržel prezidentskou milost od Jimmyho Cartera, když dostal trest za to, že dělal sexuální návrhy 14leté dívce, zatímco byla nahá.

Yarrow použil obranu Harveyo Weinsteina. "V té době to byla běžná praxe."

Kerry nejenže vedl kampaň s Yarrowem, ale přivedl ho i na Blízký východ pro navrhované "mírové" koncerty.

Yarrow také vystupoval jako dobrovolník pro Obamu. A psal protiTrumpovské písně. Titul jedné z nich byl : "Děti naslouchají."

Určitě ano.

Dva týdny po volbách 2014 byl Terry Bean propuštěn v Portlandu. Bean byl spoluzakladatelem kampaně za lidská práva, nejúčinnější lobbistické skupiny za práva gayů v zemi, jejíž dárce byl i Harvey Weinstein.

Bean byl velký dárce pro Obamu, Kerryho a Gora.

V kampani za lidská práva Obama nasměroval poznámku k "mému skvělému příteli a podporovatelovi Terrymu Beanovi". Bean vybral pro Obamovu politickou kariéru více než 1 milion dolarů .

Bean byla obviněn ze sexu s 15tiletým chlapcem. Beanův přítel, kterého si sebou vzal do Bílého domu, aby se setkal s Obamou, byl také zatčen. Matka přítele obvinila Beana, že ho využívá, aby "dostal mladé děti" tím, že je láká dary alkoholem a viagrou.

Podle prokurátorů se tento podporovatel Obamy zabýval tímto druhem chování již v roce 1979, když měl sex s 16tiletým chlapcem a kterého doslova zalil alkoholem a drogami. Oběť, která je nyní lékařem středního věku, řekla, že Bean nebyl schopen odolat "zneužívání mladých kluků".

Navzdory popírání, že k něčemu došlo, se Bean pokoušel o mimosoudní vyrovnání s chlapcem. Státní zástupce prohlásil, že Bean nabídl oběti nejméně 200 000 dolarů.

To je hodně peněz. Ale jen pětina toho, co získal Obama.

Chlapec odmítl svědčit. Bean tak z toho vyvázl.

Od té doby Bean výrazně navýšil své dary Hillary Clintonové. Neexistují žádné důkazy, že by se Hillary nebo její lidé snažili tyto špinavé peníze vrátit.

Tak to prostě chodí.

Každý kandidát za demokratickou stranu v Bílém domě za posledních 25 let měl kontakty na pedofily. Někteří byli dárci a jiní byli klienti nebo přátelé. Ale Clintonovi, Kerry, Gore a Obama - všichni měli na ně vazby. A nikdy se za to neomluvili nebo nevyjádřili lítost.

Ani jejich obětem ani nikomu jinému.

A když je zachytíte v soukromí, v pravý okamžik, můžete je slyšet, jak se tomu všemu smějí.

Daniel Greenfield

Daniel Greenfield, vědecký pracovník Shillman Journalism at the Freedom Centre, je investigativní novinář a spisovatel se zaměřením na radikální levici a islámský terorismus.

Z anglického originálu přeložil Mike

Článek vyšel na Frontpage Mag




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: