EpShark

Totalitní dobroserismus

19. 1. 2019



Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich „dobro“ přes mrtvoly a my jsme nuceni jako dojné krávy státu sledovat jejich neustále nové utahování šroubů svobody jak občanské, tak ekonomické.

Nejhorší na tom je, že novodobí neobolševici ve vrchnostenských pozicích s námi jednají jako s odpadem, kterému je třeba přikázat a odebrat erární výpalné na pokraj holého přežití, natlačit jej do dluhové pasti otročících celoživotních hypoték, pomocí tisícovek nesmyslných zákonů, ve kterých se již nikdo nevyzná a ohýbají se dle libovůle soudců, jej udržovat v permanentním strachu z kriminalizace a ještě mu zavírat ústa neustálými ataky na svobodu slova, té téměř jediné a poslední možnosti jak se proti nim bránit.

Vše výše uvedené postihuje nejvíce střední produktivní třídu, motor společnosti, který by si zasloužil na vládních rukou nosit, ale právě mentální komunismus našich i EU vládců z nich opět jako za bolševika udělal „třídního nepřítele“, proti kterému brojí nesmlouvavou nenávistí. Lidé, tvořící v dnešní společnosti reálné hodnoty, nejsou společností stavěni na piedestal uznání za jejich práci, ale naopak dehonestováni jako zloději, okradači státu, nepotřební, pachtící se mravenci, jimž je třeba co nejvíce znepříjemnit jejich život, aby náhodou tito na státu nezávislí jedinci nezískali ve společnosti odpovídající postavení. Postavení reálných živitelů.

Naopak jsme svědky jejich postupné likvidace, aby je postupně společnost, vedená komunistou a estébákem, nahrazovala stále větším množstvím erárních ouřadů, jejichž přínos populaci je nulový nebo spíše záporný. V jednoduché matematické logice tak spějeme k totálnímu bankrotu, jen si to nedokážeme uvědomit a představit. Nicméně prognóza je nemilosrdná.

Je to stejné jako další probíhající fáze dobroserismu, tedy genocida bílé rasy. I zde můžeme vysledovat katastrofický scénář zániku tradiční euroatlantické civilizace, založený na hrdosti, umu a inteligenci bílé populace, která dala světu prosperitu a pokrok. Totalitní dobroserové se nám snaží namluvit, že jsme stejní jako křováci z buše či islámem vymyté stroje na vraždění bezvěrců. Řekněme konečně, že tomu tak není. Historická pravda stojí na naší straně.

Neustupujme donekonečna a nenechejme ze sebe dělat otroky multikulturního socialismu. Bojujme za hrdost bílé populace, za její životaschopnost, která dala naší společnosti mnoho odvážných, pracovitých a hlavně produktivních lidí, kteří vybudovali na základech volného trhu a občanských svobod, jejž můžeme vysledovat hlavně u otců zakladatelů USA, nebývalý rozvoj a bohatství. Zastavme cestu návratu k bolševické totalitě, navíc umocněné multikulturalismem.

Jak? Hlavně se nebát. Nepředposírat se z kulturních marxistů, mainstreamových vymývačů mozků, vládnoucích oligarchů, multikulturních obohacovačů, mediálních nálepkovačů, korupčních či dotačních zlodějů a dalších podobných „elit“, které chtějí řídit naše životy. Být silní v mysli i argumentech. Neohýbat záda, nerýt držkou v zemi. Jen tak je můžeme zastavit. Jen tak můžeme naši společnost zachránit. Čas nám dá za pravdu a naději máme: Trump, Bolsonaro, Salvini …

Píše pan Karel Kříž na Pravý prostor


Pozn. PeTaXe.: Dlužno poznamenat že tento článek, paralelně otištěný také na blogu iDNES, se tam dlouho neohřál a jedna z cenzorek jej bryskně odeslala do stratosféry. Údajně porušoval komunitární pravidla (vidíme jak pružný pendrek to je). Je smutné, kam až to cenzurní oddělení lepšolidí jsou schopna dotáhnout.

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Pavel
19. 1. 2019 18:37
Eurohujeři, multikulturní fašisté, sluníčkáři a další podobní padouši společně budují eurohujersko-islamistický stát. Jejich eurohujerskou diktaturu odmítám.

Vložit komentář: