EpShark

Švédská policie nestíhá řešit obrovské množství případů znásilnění

13. 10. 2017



Žurnalistovi, který vyšetřoval znásilnění 12-leté dívky ve Švédsku bylo řečeno, že policie ještě nevyslechla hlavního podezřelého dva měsíce po incidentu, protože autority „nedokážou zvládnout“ obrovské množství kriminálních případů, po tom co Švédsko otevřelo dveře masové migrace před dvěma lety. V červenci tohoto roku byla 12-letá dívka odvlečena na toaletu starším mužem v centru Stenungsundu, kde byla zbita, znásilněna a bylo ji vyhrožováno smrtí.

Matka znala identitu obžalovaného, který znásilnil 12-letou dívku a okamžitě o tom informovala policii, ale autority ještě nestihly vyslechnout podezřelého navzdory tomu, že znaly jeho jméno a adresu.

Podle žurnalistu Joakima Lamotta je dívka na ulicích stále konfrontována a je jí vyhrožováno násilníky na ulicích Stenungsundu.

Když Lamotte kontaktoval autority, bylo mu řečeno, že se případem ještě nezabývali, protože policie „nedokáže zvládnout a je zahlcena“ obrovským množstvím případů znásilnění.

„Víte kolik případů znásilnění máme?“ Bylo řečeno Lamottovi policejním důstojníkem v konverzaci nahrané na youtube.

„Ne nevím. Ale mluvil jsem s matkou a dcerou a ty se cítí velice špatně kvůli tomuto a já vím, kdo je pachatelem. Mám jeho jméno, adresu dokonce i číslo sociálního pojištění a všechno další. Není na pováženou, že jste ho ano nevyslechli?“ Ptal se Lamotte.

„No to si možná myslíte, ale my máme tolik podobných případů a tak málo lidí, že prostě nestíháme,“ odpověděl policejní důstojník.

„To zní neuvěřitelně. 12-ti letá dívka byla znásilněna, je to pouze dítě,“ řekl Lamotte.

„Máme tady případ 3-letého dítěte, které bylo znásilněno“, odpověděl policejní důstojník, který zněl trochu podrážděně.

Když se ptal, zda nebyli schopni stíhat někoho, kdo znásilnil 3-leté dítě, policistka odpověděla, „Ano..., tyhle skutečnosti jsou opravdu politováníhodné. To je vše co k tomu můžu říct.“

Počty znásilnění raketově vzrostli ve Švédsku za poslední roky. Autority tvrdí, že to bylo tím, že se změnila definice toho, co je znásilnění, ale k nárůstu došlo dlouho poté, co se změnila definice. Počet sexuálních trestních činů se zdvojnásobil od roku 2012 . Poslední statistiky ukazují, že u imigrantů je 5,5 násobně větší šance sexuálního trestního činu, než u obyvatele se švédským občanstvím.

Sexuální útoky na hudebních festivalech taky prudce rostou , pouze toto léto bylo zaznamenáno 150 případů útoků a 20 případů znásilnění.

Dříve v tomhle roce, Peter Springare, vysloužilý policejní vyšetřovatel a bývalý zástupce šéfa divize pro závažné zločiny u policie v Örebro, napsal na svůj profil na facebooku, kde se zmínil, že jeho země se nachází v „chaosu“, kvůli epidemii závažných trestných činů, které páchají muslimští migranti.

Joachim Lamotte v únoru tohoto roku vyšetřoval brutální hromadné znásilnění švédské ženy, která byla rasově a sexuálně zneužívána skupinou mužů v Göteborgu, kteří to dokonce nahrávali na facebook.

Když se Lamotte snažil získat podrobnosti o vyšetřování případu v Göteborgu, bylo mu řečeno, že případ je klasifikován jako „závažné znásilnění“ ale „zatím nikdo na tomto případě nezačal pracovat.“ Matka, která přinesla video policii v Göteborgu, byla šokována, jak policisty vůbec nezajímal případ, naopak je víc trápilo, že matka na ten případ upozornila.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

r.m.
13. 10. 2017 22:50
Určité kruhy se už nemohou dočkat a až najdou řešení problému, které samy vytvořily. V jejich plánech je vítězství pravice v příštích volbách. Vzpomeňte si na hejna falešných ruských ponorek za Olofa Palmeho.

Vložit komentář: