EpShark

Muslimský politik ve Švédsku řekl, že chce zabít vůdce USA a Izraele

17. 10. 2018




19-letý Omar Al-Ganas, synovec islámského vůdce Abu Raada, vstoupil do městské rady Hässleholm za pomocí osobních preferenčních hlasů.

Zprávy Samhällsnytt nedávno odhalily, jak Al-Ganas vyjadřoval antisemitské názory a hanlivé poznámky vůči ženám, má radikální islámské názory, chce zabít vůdce USA a Izraele a má pochybnou loajalitu k zemi, ve které žije.

A jako výsledek, byl nyní požádán jeho vlastní stranou (sociální demokraté), aby odstoupil.

Některé skutečnosti o Omar Al-Ganasovi:

Je synovcem neslavného Abu Raada, který je ve Švédsku identifikován jako vůdce islámu.

Raad je Imám v mešitě v Gävle a oslavoval dobytí severu Iráku ISIS na Facebooku a také se pokusil získat peníze pro teroristy.

Další imám, který byl odsouzen za pokus o vraždu šíitského muslima v Hässleholmu v roce 2009, se oženil s tetou Al-Ganase.

Kromě toho je jeho bratrancem Omar Al-Gany Riyadh Abdulkarim Al-Duhan Raad, který je odsouzen za protiprávní hrozby proti ženské švédské novinářce poté, co její noviny vyšetřovaly islamismus v místní mešitě, kde jsou aktivní Riyadh a příbuzní Al-Ganase.

Na otázku, co nejvíce nenávidí, odpověděl Al-Ganas "Židy, kteří jedí jablka". Podle židovské tradice židé jedí jablka na svůj nový rok Rosh Hashanah.

Věří, že smyslem života je "stát se muslimem a modlit se k Bohu".

Jeho oddanost islámu je velmi jasná. Vystavil obrázek s textem "Bůh je větší" na Instagram a pak to komentoval slovy "Pamatuj si Boha".

Kromě toho má rád skutečnost, že stále více lidí na Západě dostalo jméno Muhammed.

Nejde ovšem jen o antisemitismus, vazby na radikální islám, ortodoxní muslimské názory a přání, aby se narodilo více Muhammadů, - na Facebooku také vyjadřuje hanlivé názory vůči ženám.

V příspěvku na Facebooku nazývá švédskou blogerku Paow jako "osla" a "kurvu".

Seznam pochybných názorů pokračuje. V dalším příspěvku na Facebooku sdílí video o zákazu cestování pro Trumpa. A doufá, že "Trump bude zastřelen".

Na http://Ask.fm je dotázán, co by udělal, kdyby byl neviditelný. Odpovídá, že "by zabil všechny nepřítele a zničil Izrael a amerického prezidenta."

Navíc se domnívá, že trest smrti, proti kterému se sociální demokraté staví, je "docela zatraceně dobrý".

Podle článku v novinách Frilagt uvedl, že jeho velká vášeň je vládnout a "přijímat rozhodnutí" a že "Alláh ho seslal na zem, aby dělal politiku".

A nyní, v důsledku článku na Samhällsnytt, byl požádán, aby odstoupil od své strany. Pokud tak neučiní, vyloučí ho.

Snažil se bránit tím, že při napsání připomínek byl (17) "dítě", ale některé z nich jsou výrazně novější a jeho prohlášení je příliš mnoho a jsou příliš hrubé pro to, aby mohl zůstat.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: