EpShark

Socialismus má většina národa vypálený do mozku jako cejch

2. 8. 2017



Na cestě k „zářným“ zítřkům dle pomatených vizí utopistických tlachalů, ze kterých mainstream udělal významné filozofy, ekonomy a myslitele, jejichž cílem bylo vybudování beztřídní společnosti s minimem soukromého vlastnictví, svobod a práv, ale s o to větší rolí vládnoucí oligarchie, která si uzurpuje rozhodovací právo o hmotných i nehmotných statcích svých poddaných, jsme sice v roce 1989 udělali úkrok od ortodoxní bolševické zkratky, ale jen k neokomunistické eurodemokratické oklice. Bohužel, obě vedou, s prominutím, do prdele.

Hodně smutné však je, že většina národa stále nadšeně po této cestě pochoduje, mává třepetalkami a nadšeně hýká při každém pšouku soudruhů na tribunách. Možná si to část tohoto davu ani neuvědomuje, ale to v žádném případě nemůže býti omluvou. Každý má možnost si dnes najít relevantní informace a dovzdělat se alespoň v základních pojmech.

Řešíme dnes hromady pseudoproblémů, kterým média dávají různá úderná pojmenování jako „reformy“, „politická stávka“, „restruktualizace dluhů“, „multikulturní soužití“ a podobně. Potisknou se tuny papíru, zaplní se hodiny vysílacích časů v televizních zprávách, prodiskutuje se mnoho stran na internetu. V drtivé většině dle stále stejné šablony. Na jedné straně komunista s vymytým mozkem, obhajující ještě větší zdanění, moc státu a celkovou stejnou bídu pro každého jedince, na straně druhé neosocialista, který chce současný nefunkční systém udržet v chodu pomocí kosmetických rádobypravicových změn, neboť se mu v něm, díky napojení na státní penězovod, velmi dobře přežívá.

Řešení jsou velmi prostá, avšak onen socialistický cejch v mozku nedovoluje obrovské množině našich spoluobčanů pochopit skutečný stav věcí. Stále čekají na pověstné pečené holuby létající do otevřené huby a, „Kurva, mámo, to je bordel, podej mi pívo!“, oni stále nějak neletí. Vždyť už to sliboval Kléma, Gustáv, potom Václav, Jirka, Mirek a pořád nic. Kdy už konečně obereme společně ty zbohatlíky takovým způsobem, že budeme moci všichni jen ležet na kavalci a čumět na bednu jak má dneska Borhyová opálený kozy?

Možná až pochopíme, že stávkujícím dopravákům, místo plošného navýšení platů o pět procent, rozdat 20 % zbytečným výpovědi a ostatním přidat 10 %.

Možná až pochopíme, že odborářský předák je neužitečný parazit, vymýšlející za „dělnické peníze“ vize, které povedou jen k uzavření továrny, jejímu přesunu do Asie a propuštění všech zaměstnanců.

Možná až si uvědomíme, že k prosperitě se nelze prodanit a likvidací tvůrců hodnot nikdy nemůžeme vybudovat bohatou společnost.

Možná až si uvědomíme, že současná forma společenského soužití není vlastně ničím jiným než skrytým socialismem s mírou státního loupežnictví ve výši 70–80 % příjmů a k bájnému komunismu nám chybí jen opravdu malinko, možná vítězství Bohouše Sobotky *) a jeho party v dalších volbách, neboť on prý ví co a jak ještě zdanit.

Možná až si uvědomíme, že volby jsou jen pimprlové divadlo, které nemohou nic změnit, neboť stále dokola nám média tlačí do podvědomí jedinou možnost — volit zkorumpované oligarchy, kteří si naoko rozdělili role pravice a levice, ale jedná se jen o jeden spolek s mafiánskou strukturou mající jediný cíl a úkol — vyždímat z občanů poslední peníze a ty si poté přerozdělit na svoje soukromé účty.

Možná až si uvědomíme, že nikdo nám nic nedá zadarmo, EU nestaví naše silnice, soudruh předseda nezařídí bydlení pro každého, a že všichni nemůžeme být státní zaměstnanci, kteří prostě a jednoduše daně neplatí, neboť netvoří žádné hmatatelné statky.

Možná až si uvědomíme, že takzvané reformy jsou jen kosmetickým zásahem na make-upu dávno zesnulé mrtvoly sociálního státu, neboť celý současný systém zbankrotoval již před několika léty a nepomůže ani „restrukturalizace“ dluhů, ani stávkování do bezvědomí, ani nové volby.

Jediná šance společnosti je v očištění našeho podvědomí od socialistických bludů a bájí. Radikální zvýšení odpovědnosti každého jedince, radikální snížení role státu, počtu zbytečných úředníků, daní, přerozdělovaných peněz. Snížení výdajů státu v řádech stovek miliard. Ukončení veškerých populistických projektů na podporu „multikulturního soužití“, začleňování sociálně vyloučených do společnosti, kulturních grantů, přesýpání peněz ukradených státem daňovým poplatníkům přes fondy EU. Okamžitě přestat regulovat a deformovat volný trh, kdy se pomocí dotací, investičních pobídek a podobných absurdních výmyslů likviduje svobodná rovná soutěž a vítězí zase jen korupční klientelismus.

Toto je program pro opravdového politika s „gulema“. Toto je program pro odvážnou politickou stranu. Znáte u nás takovou? Viděli jste někdy její představitele na ČT 24 nebo v TV Nova?

Obávám se, že o ní uslyšíte až poté, co budou ulicemi běhat zdivočelé rabující bandy, tisícovkami budeme platit na veřejném WC za vykonání potřeby a současná evropská vládní garnitura se bude v azylu přepychových bungalovů na Seychellách naoko divit jak to, že ani další cesta k vybudování utopistického komunistického ráje zase nevyšla.

Karel Kríž

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Ha
17. 8. 2017 8:56

Miroslav napsal: Karel Kříž - co tady blábolíš za nesmysle o utopií komunistického ráje a socialismu, když vládla skutečná demokracie a vláda LIdu ty pomatenče zaprodaný !!! Vždyť ty vůbec nic nevíš a jen potíš nesmysle, které ti zaplatili agenti CIA !!! Za socialismu nebylo nezaměstnaných, nebyli bezdomovci, zdarma bylo školství, zdravotnictví, rekreace či lázně a průmysl vzrostl od roku 1948 - 1989 asi 20x a všichni lidé se měli dobře a práce byla z Ústavy ČSSR zaručena !!! Jsi velký lhář a nepřítel Lidu či placený provokatér ty hnuse !!!

Tý voe, Semelová, rys mu dala!
Jaroslav
15. 8. 2017 11:53

Miroslav napsal: Karel Kříž - co tady blábolíš za nesmysle o utopií komunistického ráje a socialismu, když vládla skutečná demokracie a vláda LIdu ty pomatenče zaprodaný !!! Vždyť ty vůbec nic nevíš a jen potíš nesmysle, které ti zaplatili agenti CIA !!! Za socialismu nebylo nezaměstnaných, nebyli bezdomovci, zdarma bylo školství, zdravotnictví, rekreace či lázně a průmysl vzrostl od roku 1948 - 1989 asi 20x a všichni lidé se měli dobře a práce byla z Ústavy ČSSR zaručena !!! Jsi velký lhář a nepřítel Lidu či placený provokatér ty hnuse !!!

Tak proč nás tady komanči drželi jak v kleci, když to tady bylo tak úžasný?
Miroslav
14. 8. 2017 22:48
Karel Kříž - co tady blábolíš za nesmysle o utopií komunistického ráje a socialismu, když vládla skutečná demokracie a vláda LIdu ty pomatenče zaprodaný !!! Vždyť ty vůbec nic nevíš a jen potíš nesmysle, které ti zaplatili agenti CIA !!! Za socialismu nebylo nezaměstnaných, nebyli bezdomovci, zdarma bylo školství, zdravotnictví, rekreace či lázně a průmysl vzrostl od roku 1948 - 1989 asi 20x a všichni lidé se měli dobře a práce byla z Ústavy ČSSR zaručena !!! Jsi velký lhář a nepřítel Lidu či placený provokatér ty hnuse !!!

Vložit komentář: