EpShark

Toronto: migranti ubytovaní v hotelu "zabíjeli kozy" ve veřejných koupelnách

11. 10. 2018



Jiní hosté si stěžují na hrozby, sexuální obtěžování a hromady odpadků

Americký návštěvník, který zůstal v hotelu v Torontu, kde se nacházejí stovky "uprchlíků", tvrdí, že je třeba zavolat ochranáře zvířat, protože přistěhovalci zabíjeli kozy ve veřejných koupelnách.

Toto tvrzení se objevuje v článku Toronto Sun s názvem "Migranti se stále stěhují do Toronta."

S proudy migrantů v Torontu a s 18-20 většinou nigerijských "uprchlíků", kteří přijíždí do města každý den, vláda musí platit za ubytování pro migranty, a to i přesto, že v posledních 11 měsících utratila 64,5 milionu dolarů na migranty.

Celkově je v Torontu ubytováno celkem 1719 nelegálních migrantů / uprchlíků / žadatelů o azyl, z toho 577 je ubytovaných v hotelu Radisson Toronto East v 146 pokojích.

Podle regulérních hostů, kteří za ubytování platí, se z hotelu stalo naprosté peklo.

"V posledních několika týdnech byla renomovaná webová stránka Tripadvisor zaplavena zprávami, a to hlavně s pochybnými recenzemi hotelu, které jej nazývaly zoo". Zoo - špinavé, hlučné a nebezpečné "s halou plnou smutných uprchlíků a sálů obsahujících graffity a odpadky," uvádí článek. Platící zákazníci nevěděli, že 61% míst v hotelu bylo obsazeno migranty.

"V úterý jeden návštěvník z Virginie charakterizoval tříhvězdičkový hotel jako hanebný" . Vyžádal si, aby zavolali službu na ochranu zvířat, protože ve veřejných koupelnách byly "nalezeny zabité kozy". Návštěvník řekl, že ve stejnou noc byla mimo hotel také slyšet střelba.

Série příspěvků od společnosti Tripadvisor také zobrazuje návštěvníky, kteří si stěžují na to, že se hotel stal de facto uprchlickým táborem.

"Moje dcera je neustále obtěžovala plnoletými muži / uprchlíky ... nepřinášejte své děti ani manželku!" Řekl jeden návštevník.

"Zaměstnanci by nám měli říct, že je to uprchlický tábor," řekl další.

"Strávil jsem v tomto hotelu už více než 16 let. Bylo to skvělý hotel. Vše se změnilo od doby, kdy se stal uprchlickým centrem" , řekl další návštěvník.

"Moje kolegyně byla následována do jejiho pokoje skupinou mužů, kteří na ni křičeli vulgární a sexuální urážky... pokud chcete navštívit zemi třetího světa, aniž byste chtěli opustit Toronto, tak můžete tady," řekl další recenzent na Googlu.

Další recenze jsou plné lidí, kteří si stěžují na "hrubé" a hlučné "uprchlíky", kteří se nacházejí v okolí budovy a učinili z okolí nebezpečnou zónu s horkými námitkami ohledně toho, proč je hotel stále propagován, jako dobré místo pro turisty a obchodníky.

Společnost Tripadvisor reagovala na stížnosti tím, že pozastavila nové recenze hotelu.

"Vzhledem k nedávné události, která přilákala pozornost médií a způsobila příliv recenzí, které nepopisují zkušenost z první ruky, jsme dočasně pozastavili zveřejnění nových recenzí pro tento hotel," uvádí zpráva na stránce hotelu Tripadvisor .

Je zajímavé, kolik návštěvníků, kteří si stěžovali na chování migrantů, kteří jsou v hotelu, jsou také příznivci masového přistěhovalectví a je zajímavé, jak nevidí nekonzistenci při přijímání obou těchto pozic.

Uprchlíci se také nacházejí v hotelech v dalších hlavních západních městech, včetně Berlína, kde vláda oznámila, že vynaloží 600 milionů eur na bydlení migrantů v luxusních hotelech za cenu 18 000 eur na "uprchlíka", zatímco 10 000 bezdomovců zůstane na ulicích.

Jak však v několika příležitostech vysvětlil Justin Trudeau, toto je jistě cena, kterou stojí za to platit, aby země nebyla považována za rasistickou; Koneckonců, rozmanitost je naší silou.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

EL nino
11. 10. 2018 15:31

Jozef Toporcer napsal: Opice majú byť v klietkach v zoo a nie v hoteli.

to rozhodně !
Jozef Toporcer
11. 10. 2018 10:08
Opice majú byť v klietkach v zoo a nie v hoteli.

Vložit komentář: