EpShark

Soudcům NSS musíme vlastně děkovat

24. 5. 2022



Přečetla jsem si diskusi na FB stránce Zdravého fóra k rozsudku NSS o rouškách (žalobu před rokem podával můj muž David). Vím, že se soudci nebudou obtěžovat si komentáře přečíst a vím, že asi kašlou i na moje texty, ale přesto mi to nedá. Třeba si aspoň někdo z justice přečte, co provedl svojí laxností a podlézáním státu s důvěrou lidí v soudnictví (která už před covidí trapárnou byla nevalná (texty si dovoluji citovat):

  • Je docela frustrující, že se už člověk v „demokratickém státě“ nemůže spolehnout, obrátit na soudy ??…to fakt není dobrý.
  • Dal bych „To se mi líbí“, ale bohužel tato smutná realita se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Covid a covidismus ukázal v plné nahotě, jakým „právním“ státem jsme a celkově, co jsme za lidi. Bohužel, za mě nemůže být o právním státu nebo o demokratické zemi absolutně řeč. To se mimochodem ukazuje i nadále. Je to smutné. Velmi smutné.
  • Na základě práce soudů je na čase vzít spravedlnost do vlastních rukou. Soudy ukazují, že nestrannost je pro ně pojem, kterým opovrhují a tím nám dávají vzor,že mi můžeme opovrhovat takovouto závislou institucí.
  • A že si NSS dal na čas. Bob Dylan zpíval: „And don’t speak too soon for the wheel’s still in spin“. Ti soudci by měli odejít a stát se fejetonisty.
  • Vybral je systém…je naivní věřit, že hájí vlastní lid.
  • Zajímavé načasování verdiktu. Že by náhoda?

P. S. Mrkněte na záznam diskuse Iniciativy 21. Nic takového by se bez pomoci NSS prostě nekonalo.

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: