EpShark

Schäuble: zapomeňte na to, že se uprchlíci vrátí domů

25. 9. 2018



Wolfgang Schäuble řekl Němcům, aby zapomněli na to, že se víc jak milión "uprchlíků", kteří během posledních tří let zaplavili Německo, vrátí do svých domovských zemí.

"Měli bychom si uvědomit, jak těžké je tyto lidi deportovat. Proto bychom neměli podporovat naději, že většinu těchto lidí můžeme poslat zpět," řekl Schäuble.

Dodal, že je třeba vynaložit veškeré úsilí na "jejich integraci do naší společnosti", pak začal hájit otevřenou politiku Angele Merkelové jako "správné" rozhodnutí, přestože tím z velké části zničila své politické dědictví a taky je to důvod, proč je její popularita rekordně nízká.

Schäuble uznal jeden bod kritikům masového přistěhovalectví. Že takzvané "uprchlíci" (většina z nich jsou ekonomičtí migranti) by se měli ucházet o útočiště v první bezpečné zemi, do které se dostanou, a nemělo by jim být dovoleno cestovat dále na sever za co nejvyššími sociálními benefity.

V Německu došlo v posledních týdnech k protestům proti masové imigraci v reakci na skutečnost, že v posledních dvou letech došlo k nárůstu násilných trestných činů, a to podle statistik německé vlády o 90%.

Jak jsme uvedli na začátku tohoto měsíce, klub ve Frankfurtu byl napaden gangem 10 syrských "uprchlíků", kteří se pokoušeli pobodat vyděšené hosty, za pokřiku "Allahu Akbar".

Německo umožnilo více než jednomu milionu migrantů, převážně z Blízkého východu vstup do země v roce 2015.

Schäuble teda tvrdí, že uprchlíci se nevrátí domů. Dalajláma to vidí jinak: "Nakonec by se měli vrátit do svých domovin, aby své vlastní země mohli obnovit."

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Anna
25. 9. 2018 10:33
Odpovím tímto: http://www.meras.cz/2017/04/giovanni-sartori.html

Vložit komentář: